Winkelen in San Francisco

Westfield San Francisco Centre

“Het Westfield-winkelcentrum heeft een verrassend grote foodcourt, en het is een fantastische plek om een filmpje te pakken. ”

- Michelle Wu woont al sinds 2024 in San Francisco

Het enorm grote Westfield San Francisco Centre heeft 170 winkels en restaurants, verspreid over 9 verdiepingen. Je vindt hier alle bekende modemerken, waaronder J. Crew, Madewell, Lucky Brand Jeans en een grote Nordstrom. Op de bovenste verdieping ligt een multiplexbioscoop met 9 zalen, en een schitterend luxe Aziatisch fusionrestaurant genaamd M.Y. China. Op de kelderverdieping heb je een grote keuze aan lekker eten, beter dan in een gemiddelde foodcourt in een winkelcentrum. Ga naar Loving Hut voor broodjes kreeft en vegetarische lekkernijen.

TIP: Het winkelcentrum ligt centraal op Market Street en is rechtstreeks verbonden met het Powell Street BART-station. Op een regenachtige dag hoef je dus niet eens naar buiten!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Market St. 865 | Website: https://www.westfield.com/sanfrancisco

Meer winkels in San Francisco

Bekijk alle winkels

Valencia Street

“Unieke, onafhankelijke boetiekjes en vintagewinkels liggen zij aan zij in deze populaire straat in het Mission District. Je vindt hier geen enkele winkelketen! ”

Hayes Valley

“Ga naar het trendy Hayes Valley voor een mix van kleine boetieks en populaire merken. ”

Haight Street

“Vintagekleding uit vervlogen jaren, Tibetaanse sieraden, tie-die shirts en meer – dit is dé plek voor alles wat funky en retro is.”