Winkelen in San Francisco

Hayes Valley

“Ga naar het trendy Hayes Valley voor een mix van kleine boetieks en populaire merken. ”

- Michelle Wu woont al sinds 2024 in San Francisco

Op korte afstand van het Civic Center BART-station ligt Hayes Valley, een kleine wijk vol hippe eetgelegenheden en luxe winkels, allemaal zij aan zij over de lengte van een aantal blokken. In Hayes Street hebben zich een aantal bekende merken gevestigd, zoals een Timbuk2-tassenwinkel en een Warby Parker-brillenwinkel, evenals kleine, onafhankelijke winkeltjes. Ga eens naar Marina Layer voor de Californische beach-stijl en lokaal vervaardigde, eco-vriendelijke stoffen. Een andere leuke plek is Flight 001, een winkel die zich heeft gespecialiseerd in hightech-koffers en tassen, en unieke reisgadgets. Fiddlesticks is een boetiek waar je schattige kleding en speelgoed kunt kopen voor baby’s en kinderen.

TIP: Ga langs bij Smitten Ice Cream voor een ijsje dat wordt bereid met vloeibare stikstof, en dat voor je neus wordt klaargemaakt!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Hayes St

Meer winkels in San Francisco

Bekijk alle winkels

Haight Street

“Vintagekleding uit vervlogen jaren, Tibetaanse sieraden, tie-die shirts en meer – dit is dé plek voor alles wat funky en retro is.”

Valencia Street

“Unieke, onafhankelijke boetiekjes en vintagewinkels liggen zij aan zij in deze populaire straat in het Mission District. Je vindt hier geen enkele winkelketen! ”

Westfield San Francisco Centre

“Het Westfield-winkelcentrum heeft een verrassend grote foodcourt, en het is een fantastische plek om een filmpje te pakken. ”