San Francisco

Michelle Wu Cunningham

“Veel mensen zeggen dat San Francisco hen doet denken aan Europese steden, en dat begrijp ik volkomen. Het heeft veel charme, geschiedenis en persoonlijkheid opeengestapeld binnen zijn grenzen, en toch voelt het ontspannen en toegankelijk.”

- Michelle Wu woont al sinds 2024 in San Francisco
Over mezelf:

Ik ben een schrijver, redacteur, avonturier, verkenner, zelfbenoemd "hangmatfan", en liefhebber van de kleine details die een plek bijzonder maken. Ik groeide op aan de oostkust van de Verenigde Staten, maar werd aangetrokken door San Francisco om te genieten van het leven in een wereldse stad met een rijke cultuur en makkelijke toegang tot de natuur. Ik heb tot nu toe meer dan dertig landen bezocht en ik ben niet van plan het binnenkort rustiger aan te doen. Ik ben altijd mijn volgende avontuur aan het plannen, en verhalen aan het vertellen over mijn vorige. Als ik niet onderweg ben, dan wandel ik, beoefen ik yoga, bezoek ik concerten, probeer ik nieuwe restaurants, hang ik in een hangmat, en drink ik thee.

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Het leukste aan wonen in San Francisco – en in Californië in het algemeen – vind ik tijd doorbrengen in de natuur. We wonen vlak naast het strand, en op een paar uur van de bergen. Je zou op dezelfde dag kunnen surfen en skiën. Er zijn zoveel gave bestemmingen op rij-afstand, dat elk weekend een ander avontuur kan zijn. Je kunt wijnproeven in Napa, wandelen door de Redwoodbossen, in een opblaasband in de Russian River dobberen, kamperen in de Sierra Nevada, of gewoon op en neer rijden langs de kust en de funky dorpjes en steden die je onderweg tegenkomt verkennen. Wanneer je dan weer terugkeert naar de stad, vind je er restaurants van wereldklasse, geweldige kunst en cultuur, gave livemuziek, en prachtige parken om in rond te hangen.

Suggestie of feedback?