Winkelen in San Francisco

Valencia Street

“Unieke, onafhankelijke boetiekjes en vintagewinkels liggen zij aan zij in deze populaire straat in het Mission District. Je vindt hier geen enkele winkelketen! ”

- Michelle Wu woont al sinds 2024 in San Francisco

Valencia Street ligt over de hele lengte van de wijk Mission, van 14th Street tot aan Cesar Chavez, en zit vol met verschillende, hippe, originele en soms excentrieke winkels. Als je iets zoekt dat echt uniek is, kun je het hier vinden. De sfeer in Valencia Street is een mix van artistiek, bohemien en modern-chic, en je vindt hier winkels voor elk soort budget. Therapy is een leuke funky winkel om kleren, accessoires, sieraden en cadeaus te kopen. Als je dol bent op old-school platenwinkels, ga dan naar Stranded, een van de weinige platenzaken in SF. Tigerlily Perfumery heeft zich gespecialiseerd in parfums, en je kunt er zelfs een parfumerie-workshop volgen.  

TIP: Ga naar Scarlet Sage Herb Co., waar men kruidenmixen en natuurlijke geneesmiddelen verkoopt, om een glimp op te vangen van het karakteristieke hippieverleden van de stad.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Valencia St.