Winkelen in San Francisco

Haight Street

“Vintagekleding uit vervlogen jaren, Tibetaanse sieraden, tie-die shirts en meer – dit is dé plek voor alles wat funky en retro is.”

- Michelle Wu woont al sinds 2024 in San Francisco

De wijk Haight-Ashbury was in de jaren ‘60 het epicentrum van de hippiecultuur, dus het is logisch dat je hier vandaag de dag kunt winkelen voor items uit lang vervlogen tijden. Een aantal van de beste vintage- en tweedehandswinkels van San Francisco liggen in de funky en kleurrijke upper-Haight Street, te midden van bars, straatartiesten en fusionrestaurants.

Relic Vintage heeft een zeer mooie collectie vintagekleding uit verschillende periodes, ook uit de jaren ’20. Decades of Fashion is dé plek voor vintage-kostuums, en je vindt hier alles van bont tot hoedjes en onderkleding. Bij Wasteland vind je zowat alles waar je naar op zoek bent en heeft een mix van vintage-, nieuwe en licht gebruikte kleding. In Haight Street liggen ook een aantal populaire tweedehandswinkels, waaronder Buffalo Exchange, Crossroads en Held Over.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Haight St.

Meer winkels in San Francisco

Bekijk alle winkels

Valencia Street

“Unieke, onafhankelijke boetiekjes en vintagewinkels liggen zij aan zij in deze populaire straat in het Mission District. Je vindt hier geen enkele winkelketen! ”

Hayes Valley

“Ga naar het trendy Hayes Valley voor een mix van kleine boetieks en populaire merken. ”

Westfield San Francisco Centre

“Het Westfield-winkelcentrum heeft een verrassend grote foodcourt, en het is een fantastische plek om een filmpje te pakken. ”