Restaurants in Valencia

La Lluna

“La Lluna is het meest gerenommeerde vegetarische restaurant in Valencia, en is dé plek waar je het beste veggie-comfort food kunt krijgen.”

- Inés woont al sinds 2009 in Valencia

La Lluna ligt op de grens van de wijk El Carmen, dicht bij het Prehistorisch Museum. Het bestaat al sinds 1980 en bereidt al bijna 40 jaar overheerlijke vegetarische gerechten. Het interieur van het restaurant is versierd met Valenciaanse tegeltjes en houten balken. Het eten is erg smakelijk, en bovendien huisgemaakt, en de inrichting is klassiek en bescheiden. De perfecte setting voor een rustige maaltijd.

TIP: Het speciale lunchmenu (menú del día) is scherp geprijsd!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle San Ramón 23 | Openbaar vervoer: Bus 5 to Guillén de Castro-Na Jordana | Telefoon: +34 963 92 21 46 | Website: http://www.restaurantelalluna.es/

Meer restaurants in Valencia

Bekijk alle restaurants

Habitual

“Dit restaurant, met een minimalistisch interieur en traditioneel eten met een moderne twist, weet hoe ze de lokale ingrediënten in de spotlight moet zetten. ”

Ana Eva

“Dit restaurant, naast de Botanische Tuinen, is een verborgen schat voor vegetariërs!”

Kuzina

“Kuzina serveert eenvoudig en lekker Grieks eten in een casual en moderne setting, en is een uitstekende lunchplek in de Oude Binnenstad!”