Valencia

Inés Benlloch

“Wat ik zo leuk vind in Valencia is hoe makkelijk je het te voet of op de fiets kunt verkennen, en hoe prachtig het park dat voorheen de rivierbedding was (Turia Tuinen) de stad doorkruist als een groene snelweg. Ik houd ervan door dit park te wandelen of hard te lopen, het is de perfecte plek om wat frisse lucht op te snuiven of te relaxen, midden in de stad. En als je een ander verfrissend decor wilt dan is het strand slechts minuten van je verwijderd.”

- Inés woont al sinds 2009 in Valencia
Over mezelf:

Ik ben een gepassioneerd reiziger en ontdekker. Als freelancer ben ik in staat om veel rond te reizen en andere culturen te ervaren. Ik ben geboren en opgegroeid in Valencia, Spanje. Na mijn afstuderen heb ik in Londen, Austin, Boston, Washington DC, Wenen, Korea, Nieuw-Zeeland en Australië gewoond. Ik houd van rotsklimmen, hardlopen en de buitenlucht, maar ben evengoed een liefhebber van lekker eten!

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Valencia is de perfecte bestemming om te ontspannen en van alles wat te ervaren. Het aangename weer maakt het ideaal om jaar-rond het River Turia park te bezoeken, naar het strand te gaan en te genieten van een paella terwijl je over de zee uitkijkt, of om lekker door de oude binnenstad te slenteren. Er zijn ook verschillende markten, muzikale en culturele evenementen en leuke festivals om bij te wonen. Kers op de taart zijn de verse groenten en vis, en de typische rijstgerechten die zorgen voor een zeer aangename culinaire ervaring. 

Suggestie of feedback?