Winkelen in Rio de Janeiro

São Cristóvão Fair

“Eén van de leukste dingen die je in Rio kunt doen, is luidkeels meezingen met liedjes in de karaokebars van de São Cristóvão Fair! ”

- Lilian woont al sinds 2024 in Rio de Janeiro

De São Cristóvão Fair wordt maandelijks door meer dan 300.000 mensen bezocht. Dit enorme openluchtpaviljoen omvat een braderie die is gericht op de cultuur van de noordoostelijke regio van Brazilië. Er zijn bijna 700 kraampjes waar men typisch eten en drinken uit die regio verkoopt, evenals culinaire producten, specerijen, handwerken en huishoudelijke artikelen. São Cristóvão is méér dan alleen een braderie, het is een attractie met dagelijkse forró-optredens – de typische muziekstijl uit het noordoosten, een mechanische stier en karaokebars waar mensen uit alle lagen van de bevolking naartoe komen om plezier te maken. Je vindt hier ook tal van plekken waar je lekker kunt eten, en de braderie is in het weekend bijna 60 opeenvolgende uren geopend.

TIP: De braderie ligt in een wat louche buurt – neem een taxi of Uber heen en terug.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Campo de São Cristóvão | Openbaar vervoer: Buses toward Santo Cristo | Telefoon: +21 2580 5335 | Website: https://www.feiradesaocristovao.org.br