Rio de Janeiro

Lilian Müller

“Rio heeft zo’n krachtige, vrolijke energie. Iedere nieuwe dag ben ik blijer dan de vorige dag, en hier heb ik echt het gevoel dat ik lééf. De natuurlijke schoonheid, de constante warme temperatuur, de muziek en de cultuur van het buitenleven passen perfect in mijn eigen open en relaxte levenswijze. Ik houd ervan hoe deze geweldige stad me echt mezelf laat zijn!”

- Lilian woont al sinds 2020 in Rio de Janeiro
Over mezelf:

Ik ben op het platteland van Brazilië geboren, en verliet het land voor het eerst toen ik besloot een jaar in Londen te gaan wonen. Daarna werd reizen mijn doel in het leven, en schrijven over mijn reizen was de manier waarop ik deze passie kon combineren met mijn journalistieke opleiding. Ik houd van zonnige dagen, het strand, outdooractiviteiten, warme mensen, populaire tradities en uiteraard het carnaval – daarom kwam ik in Rio wonen, en daarom zou ik hier nooit weg kunnen gaan!

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nergens thuis hoorde, tot ik in Rio kwam wonen. Deze blije stad biedt je ongelooflijke ervaringen door een perfecte combinatie van natuurlijke landschappen en stadse ruimtes, met daarbij ook een ontspannen manier van leven. De bruisende en relaxte energie van de stad zorgt voor vloeiende sociale relaties, en het bijzondere gevoel dat je altijd één bent met de natuur. De extraverte inwoners staan er altijd voor open om nieuwe vrienden te maken en om het leven te vieren, en dat is wat Rio een ongeëvenaard warm en feestelijk karakter geeft!

Suggestie of feedback?