Winkelen in Nice

Avenue de Verdun

“Als je, net zoals ik, een shopaholic bent, dan word je meteen verliefd op deze straat. Hier vind je de meest luxe boetieks van Nice!”

- Yasmina woont al sinds 2012 in Nice

Als je een specifiek gebied zoekt met alleen maar merkwinkels, dan is dit de plek waar je moet zijn! Avenue de Verdun is een winkelstraat naast het grootste plein van de stad, Place Masséna. Hier vind je schitterende neoklassieke architecturale gebouwen, en er liggen ontzettend veel uitzonderlijk goede restaurants op loopafstand.

Wat Avenue de Verdun zo uniek maakt, is dat hier niet alleen het warenhuis Galeries Lafayette gevestigd is, maar dat dit ook de enige plek is in Nice waar je exclusieve winkels zoals Tiffany & Co. en Cartier kunt vinden.

TIP: De meeste winkels in deze straat zijn op zondag gesloten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenue de Verdun | Openbaar vervoer: Tram stop Masséna

Meer winkels in Nice

Bekijk alle winkels

CAP3000

“Dit is mijn meest favoriete plek om te winkelen, omdat ik weet dat ik in CAP3000 alles vind waar ik naar op zoek ben! ”

Nice Etoile

“Dit is echt een fantastisch winkelcentrum. Het ligt namelijk op loopafstand van het centrum, en je kunt hier even ontsnappen aan het koude of het echt warme weer. ”

Avenue Jean Médecin

“Shopverslaafden en diegenen die behoefte hebben aan ‘retail therapy’ moeten deze straat bezoeken. Je kunt hier winkelen tot je erbij neervalt!”