Winkelen in Nice

CAP3000

“Dit is mijn meest favoriete plek om te winkelen, omdat ik weet dat ik in CAP3000 alles vind waar ik naar op zoek ben! ”

- Yasmina woont al sinds 2012 in Nice

CAP3000 is altijd al het favoriete winkelcentrum geweest van locals aan heel de Côte d’Azur, vooral omdat er, sinds de recente renovatie, nog eens 50 nieuwe luxe winkels bij zijn gekomen op de tweede verdieping. In het winkelcentrum zijn tal van verschillende winkels gevestigd, van dure kledingmerken zoals ZAPA en The Kooples, tot aan bekende merken zoals H&M en Celio. Je vindt hier ook een supermarkt, het warenhuis Galeries Lafayette, de grootste apotheek van de wijk, en een aantal uitstekende restaurants. Het winkelcentrum ligt direct naast het vliegveld, dus het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

TIP: Aan de kleine boulevard naast het buitenterras liggen tal van prestigieuze restaurants.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenue Eugene Donadei | Openbaar vervoer: Bus stop Centre Commercial | Telefoon: +33 4 93 07 25 25 | Website: http://www.cap3000.com

Meer winkels in Nice

Bekijk alle winkels

Avenue de Verdun

“Als je, net zoals ik, een shopaholic bent, dan word je meteen verliefd op deze straat. Hier vind je de meest luxe boetieks van Nice!”

Nice Etoile

“Dit is echt een fantastisch winkelcentrum. Het ligt namelijk op loopafstand van het centrum, en je kunt hier even ontsnappen aan het koude of het echt warme weer. ”

De Oude Stad

“Serieus, ik denk dat dit de allerbeste plek is om souvenirtjes te kopen! ”