Winkelen in Nice

Nice Etoile

“Dit is echt een fantastisch winkelcentrum. Het ligt namelijk op loopafstand van het centrum, en je kunt hier even ontsnappen aan het koude of het echt warme weer. ”

- Yasmina woont al sinds 2012 in Nice

Nice Etoile is een modern winkelcentrum op Avenue Jean Médecin. Het is niet heel groot, maar je kunt hier veel leuke dingen vinden aangezien in het winkelcentrum een mix van populaire lokale en internationale merken gevestigd zijn, zoals Desigual, NAF NAF, Swarovski en SWATCH. Dit is de ideale plek om uitgebreid te winkelen want je loopt zó de ene na de andere winkel binnen. Als je even pauze wilt nemen, ga dan in een van de cafés zitten, zoals Starbucks en Brioche Dorée. Het winkelcentrum heeft ook gratis Wifi en, ook goed om te weten, schone toiletten.

TIP: Het winkelcentrum heeft ook een zeer vriendelijke ontvangstbalie waar je om hulp kunt vragen, en zelfs een taxi kunt bestellen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Avenue Jean Médecin 30 | Openbaar vervoer: Tram stop Jean Médecin | Telefoon: +33 4 92 17 38 17 | Website: https://www.nicetoile.com

Meer winkels in Nice

Bekijk alle winkels

De Oude Stad

“Serieus, ik denk dat dit de allerbeste plek is om souvenirtjes te kopen! ”

Avenue Jean Médecin

“Shopverslaafden en diegenen die behoefte hebben aan ‘retail therapy’ moeten deze straat bezoeken. Je kunt hier winkelen tot je erbij neervalt!”

Avenue de Verdun

“Als je, net zoals ik, een shopaholic bent, dan word je meteen verliefd op deze straat. Hier vind je de meest luxe boetieks van Nice!”