Uitgaan in Los Angeles

Tonga Hut

“Omdat Tiki-chic cocktails nooit uit de mode raken.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Tonga Hut is de oudste tiki-bar in Los Angeles en is al sinds de late jaren ’50 een favoriete bar van de lokale gemeenschap. Het kitscherige interieur bestaat onder andere uit een zachtjes druppelend fonteintje, decoratieve Moai beelden, en olieverfschilderijen waarop Polynesische vrouwen staan afgebeeld in typische grasrokken. Uit de jukebox klinken Amerikaanse classics, en de barmannen zijn specialisten in het maken van traditionele en new-age tiki-drankjes. Durango’s Tacos stalt tussen acht uur ’s avonds en middernacht zijn eetkraampje uit op de parkeerplaats bij de Tonga Hut, en verkoopt wellicht de beste taco’s van de stad.

TIP: Als het uitgebreide menu te overweldigend is, vertel dan gewoon aan de barmannen welke smaken je lekker vindt, dan mixen zij met plezier een speciale cocktail voor je.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Victory Blvd 12808 | Telefoon: +1-818-769-0708 | Website: http://tongahut.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Bootsy Bellow

“Je hebt het Wilde Westen niet gezien als je niet in Bootsy Bellows bent geweest: een pikante en burleske nachtclub en het zinderende middelpunt van WeHo (West Hollywood), evenals een favoriete plek van acteur David Arquette. ”

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

The Dresden

“Deze iconische bar in Los Angeles, met een loungesfeer, goedkope drankjes, en een muzikaal koppel van wie het themalied “Staying Alive” is, heeft geen verdere introductie nodig. ”