Uitgaan in Los Angeles

The Dresden

“Deze iconische bar in Los Angeles, met een loungesfeer, goedkope drankjes, en een muzikaal koppel van wie het themalied “Staying Alive” is, heeft geen verdere introductie nodig. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

The Dresden is net zo zeer een icoon van Los Angeles als het Hollywood sign. De lounge is gebruikt als set in de cult classic Swingers in 1996, en fascineert de Angelino's al meer dan 60 jaar. Tijdens het diner serveert het restaurant klassieke gastronomische gerechten, zoals gebraden lamscarré en côte de boeuf. Wanneer de lounge opent, voelt het alsof je deel uitmaakt van de Rat Pack dat van een avondje uit geniet in de jaren ’60, met live muziek gebracht door het getrouwde duo Marty en Elayne.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N Vermont Ave 1760 | Telefoon: +1-323-665-4294 | Website: http://www.thedresden.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

Birds & Bees

“Hoewel de populariteit van bars en restaurants in Hollywoord regelmatig verandert, laat Birds & Bees zien hoe wat eerst ouderwets was weer trendy kan zijn, met een vintage jaren ’50 Americana flair.”

The Bardot

“The Bardot trekt een interessante mix aan van hipsters, jongeren uit de Westside en diegenen die opzoek zijn naar een gezellige afterparty.”