Uitgaan in Los Angeles

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De mix van moderne elementen en een vintage-inrichting zorgt voor een aangename schok wanneer je Esters Wine Shop & Bar binnenloopt, een stijlvol en toch down-to-earth etablissement. De selectie dranken omvat wijnen van over de hele wereld; van Albariños uit Spanje tot Királyudvar uit Hongarije. Kaasplankjes, charcuterie en kleine bordjes vormen samen smaakvolle bijgerechtjes met heerlijke aroma’s, waaronder de kruidige geur van lavendel-amandelen. Het grote aantal rode en witte wijnen, bubbels en rosés zorgen ervoor dat je de ober smeekt om aanbevelingen, en slokjes wijn om even te proeven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 7th St. 1314 | Telefoon: +1-310-899-6900 | Website: http://www.esterswineshop.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Birds & Bees

“Hoewel de populariteit van bars en restaurants in Hollywoord regelmatig verandert, laat Birds & Bees zien hoe wat eerst ouderwets was weer trendy kan zijn, met een vintage jaren ’50 Americana flair.”

The Dresden

“Deze iconische bar in Los Angeles, met een loungesfeer, goedkope drankjes, en een muzikaal koppel van wie het themalied “Staying Alive” is, heeft geen verdere introductie nodig. ”

The Bardot

“The Bardot trekt een interessante mix aan van hipsters, jongeren uit de Westside en diegenen die opzoek zijn naar een gezellige afterparty.”