Uitgaan in Los Angeles

The Bardot

“The Bardot trekt een interessante mix aan van hipsters, jongeren uit de Westside en diegenen die opzoek zijn naar een gezellige afterparty.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Op de verdieping boven het beroemde Avalon ligt The Bardot, een club met een wat meer ontspannen sfeer in een stijlvolle loungesetting. Op dit intieme plekje worden groovy beats gedraaid waarop je je heupen kunt laten draaien. In plaats van vreemde luchtjes, de arrogantie en het type volk dat altijd uitkijkt naar iemand die nèt iets belangrijker is, kunnen de bezoekers van The Bardot zich gewoon onbezorgd vermaken. Wanneer het uitschuifbare dak open is, heb je een spectaculair uitzicht op het iconische Capital Records gebouw. Tijdens Friday’s Frenzy draaien oudgediende House Dj’s, en tijdens School Night! kun je echt losgaan en hoef je vooral niet aan school te denken.  

TIP: Kom hier naartoe om te dansen, te zingen en een beetje langs de gezellige zitjes te slenteren totdat de zon opkomt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N. Vine St. 1737 | Telefoon: +1-323-462-8900 | Website: http://avalonhollywood.com/bardot/

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

The Slipper Clutch

“Reis terug naar de jaren ’80 in deze semi-verborgen bar in een achterkamer dat vol staat met fantastische kitsch. Hier beleef je gegarandeerd leuke tijden. ”

Birds & Bees

“Hoewel de populariteit van bars en restaurants in Hollywoord regelmatig verandert, laat Birds & Bees zien hoe wat eerst ouderwets was weer trendy kan zijn, met een vintage jaren ’50 Americana flair.”