Uitgaan in Los Angeles

The Slipper Clutch

“Reis terug naar de jaren ’80 in deze semi-verborgen bar in een achterkamer dat vol staat met fantastische kitsch. Hier beleef je gegarandeerd leuke tijden. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

The Slipper Clutch is een gezellige bar in Downtown Los Angeles waar de neonlampen de muren een kleurrijke gloed geven en de klassieke, flikkerende lampjes van de arcade-games de grote ruimte verlichten. De barmannen serveren eenvoudige drankjes waarbij de smaak van de alcohol centraal staat, in plaats van de bij elkaar geraapte brouwsels die men cocktails noemt. Nip lekker van een gin-tonic of een vintage ‘seven and seven’, luister naar het kalmerende geluid van Pac-Man en het zachte gepingel van pinball, en geniet even van het leven als een local.

TIP: Als je een meer gedetailleerde en complexe cocktail wilt, kun je deze vooraan bij Bar Clacson bestellen en dan meenemen naar achteren, naar The Slipper Clutch.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Broadway 351 | Telefoon: 213-265-7477 | Website: http://theslipperclutch.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Bardot

“The Bardot trekt een interessante mix aan van hipsters, jongeren uit de Westside en diegenen die opzoek zijn naar een gezellige afterparty.”

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

Tonga Hut

“Omdat Tiki-chic cocktails nooit uit de mode raken.”