Uitgaan in Los Angeles

Birds & Bees

“Hoewel de populariteit van bars en restaurants in Hollywoord regelmatig verandert, laat Birds & Bees zien hoe wat eerst ouderwets was weer trendy kan zijn, met een vintage jaren ’50 Americana flair.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

In dit onopvallende kantoorgebouw ligt een ondergrondse bar verborgen met een chic fifties decor, inclusief open plafonds en stalen en betonnen versieringen van rond de eeuwwisseling. Klassieke cocktails krijgen een verfrissende twist waardoor ‘mid-century’ weer modern wordt. Het is hier loungy, relaxed en gezellig, en er heerst een zinderend ‘Mad Men’ sfeertje. Snack van een huisgemaakte Chex Mix en nip van een drankje gemaakt van pompoen-rum, of geniet van een punch die wordt geserveerd in een gigantische glazen ananas. Het haardvuur knettert heerlijk op de achtergrond, waardoor je het gevoel hebt dat je zojuist een verborgen parel hebt ontdekt.

TIP: Maak vooraf een reservering zodat je aanwijzingen krijgt hoe je de verborgen ingang naar het voormalige LAPD-gymnasium kunt vinden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Broadway 207 | Telefoon: +1-213-537-0510 | Website: http://birdsandbeesla.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Tonga Hut

“Omdat Tiki-chic cocktails nooit uit de mode raken.”

The Slipper Clutch

“Reis terug naar de jaren ’80 in deze semi-verborgen bar in een achterkamer dat vol staat met fantastische kitsch. Hier beleef je gegarandeerd leuke tijden. ”

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”