Uitgaan in Los Angeles

Bootsy Bellow

“Je hebt het Wilde Westen niet gezien als je niet in Bootsy Bellows bent geweest: een pikante en burleske nachtclub en het zinderende middelpunt van WeHo (West Hollywood), evenals een favoriete plek van acteur David Arquette. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Serveersters dragen haarbanden met kattenoortjes, dansers schuiven over het podium als twerkende standbeelden met exotische boa’s, in tegenstelling tot de in smoking geklede hosts - dit is wat je iedere nacht tegenkomt in Bootsy Bellows. Deze populaire club in West Hollywood is een hotspot voor beroemdheden zoals Kate Beckinsale, Justin Bieber en Jason Derulo. Het decor weerspiegelt de gloriedagen van Sunset Boulevard, toen het iedere nacht rommelde van opwinding onder de menigten rondom The Rat Pack, inclusief spiegels met goud-gemarmerd effect en stervormige lijsten. Poppen van James Dean en Michael Jackson mengen zich onder het publiek, terwijl Dj’s en dansgroepen de unieke sfeer verder opzwepen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sunset Blvd 9229 | Telefoon: +1-310-274-7500 | Website: http://www.bootsybellows.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Dresden

“Deze iconische bar in Los Angeles, met een loungesfeer, goedkope drankjes, en een muzikaal koppel van wie het themalied “Staying Alive” is, heeft geen verdere introductie nodig. ”

The Slipper Clutch

“Reis terug naar de jaren ’80 in deze semi-verborgen bar in een achterkamer dat vol staat met fantastische kitsch. Hier beleef je gegarandeerd leuke tijden. ”

Birds & Bees

“Hoewel de populariteit van bars en restaurants in Hollywoord regelmatig verandert, laat Birds & Bees zien hoe wat eerst ouderwets was weer trendy kan zijn, met een vintage jaren ’50 Americana flair.”