Uitgaan in Los Angeles

The Dime

“Deze eenvoudige bar heeft een gezellig ‘onder ons’ sfeertje, waar de kleine geneugten des levens variëren tussen dat wat je verwacht én niet verwacht. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De piepkleine The Dime bar is populair onder de locals, en is relatief onbekend voor diegenen die buiten de buurten Fairfax en Beverly verblijven. Locals gaan naar deze bar om te relaxen, de dag af te sluiten, tijd door te brengen met vrienden, en om te genieten van een rustige avond, ver weg van de gekte op de straten van Los Angeles. The Dime ligt min of meer verborgen voor outsiders, waardoor het de perfecte sfeer behoudt van een kleine en intieme buurtbar met feestelijke drankjes. Op donderdagen kan de bar snel vollopen met gasten die graag de huis-DJ Michelle Pesce zien draaien.

TIP: De Happy Hour specials zijn fenomenaal, en zijn iedere avond van 19.00 tot 22.00 uur te bestellen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N Fairfax Ave 442 | Telefoon: +1-323-272-3397 | Website: http://www.thedimela.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Birds & Bees

“Hoewel de populariteit van bars en restaurants in Hollywoord regelmatig verandert, laat Birds & Bees zien hoe wat eerst ouderwets was weer trendy kan zijn, met een vintage jaren ’50 Americana flair.”

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

Tonga Hut

“Omdat Tiki-chic cocktails nooit uit de mode raken.”