Uitgaan in Los Angeles

The Echo

“In de rij voor The Echo beleef je al de helft van het plezier; punkrockfans vertellen je over hun favoriete bands, terwijl je wacht tot de deuren openen en de muziek op vol vermogen aangaat.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

In The Echo staat de dansvloer vol met mensen. Hier komen reggae en elektronica samen, doordringt punkrock de menigte, en komen echte muziekliefhebbers samen om te luisteren naar, en te bewegen op, een breed scala aan muziek. Hier in de Eastside geniet iedereen van een lekkere avond, ver weg van alle uitslovers die ronddwalen in de populaire gebieden in Hollywood en Sunset Boulevard. De beste bands van morgen staan in The Echo op het podium, waar bijvoorbeeld ook Foster the People en Silverspun hebben opgetreden. Green Day heeft hier ook, in een opwelling, op het podium gestaan, en live events kunnen variëren van head-banging tot dansbare bands, evenals live scriptvoordrachten door stemacteurs uit de populaire animatieserie Archer.

TIP: Hoewel je misschien niet in het hart van Hollywood zit, hebben de drankjes hebben wel nog steeds Hollywood-prijzen maar zijn de shows het entreegeld echt waard.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sunset Blvd 1822 | Telefoon: +1-213-413-8200 | Website: http://www.theecho.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

The Bardot

“The Bardot trekt een interessante mix aan van hipsters, jongeren uit de Westside en diegenen die opzoek zijn naar een gezellige afterparty.”

Tonga Hut

“Omdat Tiki-chic cocktails nooit uit de mode raken.”