Uitgaan in Los Angeles

Low End Theory bij de Airliner

“Dj’s en nacho’s gaan samen als koffie en een koekje tijdens de Low End Theory-avonden. Ga voor de muziek, blijf voor de muziek, en geniet tussen de nummers door van een hapje of een drankje.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

The Airliner is een twee verdiepingen tellend gebouw in de Lincoln Height-buurt met een terras, een gigantische dansvloer, en een grote bar op elke verdieping. De geur van de met bacon omwikkelde hotdogs is een iconisch aroma van Los Angeles, een die de dampende beats van de muziek nog intenser maakt. Low End Theory vindt plaats op woensdagen, en heeft sinds 2006 de hiphop- en electronicscene weer compleet wakker geschud. Deze wekelijkse bijeenkomst staat bekend om optredens van invloedrijke artiesten zoals Daedelus, Nosaj Thing en Flying Lotus.

TIP: Om meer te weten te komen over de geschiedenis van Low End Theory, de bekende artiesten en het type muziek dat het publiek trekt, kun je de officiële podcast hier downloaden: http://www.lowendtheoryclub.com/podcast/

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N Broadway 2419 | Telefoon: +1-323-221-0771 | Website: http://www.lowendtheoryclub.com

Meer uitgaansgelegenheden in Los Angeles

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Esters Wine Shop & Bar

“Drink een glaasje, of neem de hele fles, snack aan de bar van het eten, of neem de heerlijke delicatessen mee naar huis – Esters biedt je alle opties en onvergetelijke combinaties. ”

The Slipper Clutch

“Reis terug naar de jaren ’80 in deze semi-verborgen bar in een achterkamer dat vol staat met fantastische kitsch. Hier beleef je gegarandeerd leuke tijden. ”

Bootsy Bellow

“Je hebt het Wilde Westen niet gezien als je niet in Bootsy Bellows bent geweest: een pikante en burleske nachtclub en het zinderende middelpunt van WeHo (West Hollywood), evenals een favoriete plek van acteur David Arquette. ”