Winkelen in Los Angeles

Rodeo Drive

“Luxueuze modewinkels en Hollywood glamour; Rodeo Drive heeft geen introductie nodig. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Rodeo Drive is een van de beroemdste winkelstraten ter wereld. De chic ingerichte etalages zijn in tal van films voorbij gekomen, en aan de geplaveide straten, een nabootsing van de Via dei Condotti in Rome, liggen elegante restaurants. Brooks Brothers voorziet de VS al bijna 200 jaar van kwalitatief hoogstaande en modieuze kleding, en domineert nog altijd de hoek van Rodeo en Little Santa Monica. Designerauto’s, die passen bij de designeroutfits, rijden over de boulevard. Edelmetalen en zeldzame edelstenen, Rolexhorloges en luxerestaurants geven de buurt een geraffineerde sfeer, gericht op de welgestelden.

TIP: Als je Rodeo Drive rond Vaderdag bezoekt (de derde zondag van juni), bekijk dan ook de vintage-autoshow, daar worden een aantal van de meest dure auto’s ter wereld tentoongesteld.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rodeo Drive and Little Santa Monica | Telefoon: +1-310-855-9595 | Website: http://rodeodrive-bh.com

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

The Village

“Trendy boetiekjes, chique yogastudio’s en zelfs een kindvriendelijke speeltuin zorgen ervoor dat winkelen in The Village in Woodland een leuke beleving wordt voor de hele familie. ”

Magnolia BLVD

“Als je genoeg hebt van alle “nieuwe” trends en het verschrikkelijke modeaanbod, dan vind je sowieso schatten uit de oude doos in de unieke vintagewinkeltjes op Magnolia Blvd in Old Burbank. ”

The Grove

“Het eerste onoverdekte winkelcentrum van Los Angeles maakt van winkelen een unieke ervaring voor lichaam en geest.”