Winkelen in Los Angeles

The Americana at Brand

“Dit luxe winkelcentrum in het hart van Los Angeles geeft je een indruk van het moderne leven, en is geïnspireerd op Europese straten. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

The Americana at Brand combineert luxeappartementen met een zinderende winkelervaring en een Europese sfeer. In het midden van het 2,5 hectare grote winkelcentrum vind je een dansende fontein terwijl de hangende lichtjes romantisch en sprookjesachtig aandoen en wordt verrijkt door de aroma’s van verse pasta uit Trattoria Amici en de geur van heerlijke crêpes van CrepeMaker. De zoetigheden van Napoleon’s Macarons glanzen in het licht en Sprinkles Cupcakes laat je maag rommelen. Of je nu door Free People of Lululemon Athletica loopt, of de nieuwe Tesla bewondert, de Americana at Brand laat je een compleet andere kant van Los Angeles zien.

TIP: Doe wat de locals doen en parkeer je auto in de garage van de Glendale Galleria aan de overkant. Op de weg terug naar je auto kun je nog een stop maken in ieders favoriete winkel, Target, om een pakje kauwgom of een snack te kopen en je ticket te valideren… Maar dit blijft verder onder ons.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Americana Way suite #330, Glendale 889 | Telefoon: +1-818-637-8982 | Website: http://www.americanaatbrand.com

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

Magnolia BLVD

“Als je genoeg hebt van alle “nieuwe” trends en het verschrikkelijke modeaanbod, dan vind je sowieso schatten uit de oude doos in de unieke vintagewinkeltjes op Magnolia Blvd in Old Burbank. ”

Melrose Avenue

“Melrose Avenue is één straat waar je alles vindt; van luxe modemerken tot hiphop sneakers, en van punkrock T-shirts tot stoer meubilair.”

Abbot Kinney Boulevard

“Deze voorheen ingedommelde boulevard in de Venice-buurt is weer ontwaakt, en is tegenwoordig een toonaangevende straat met winkeltjes en restaurants die je niet mag missen.”