Winkelen in Los Angeles

The Grove

“Het eerste onoverdekte winkelcentrum van Los Angeles maakt van winkelen een unieke ervaring voor lichaam en geest.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

The Grove bruist van de bedrijvigheid, op elk uur van de dag en ongeacht het weer. Het winkelaanbod is gericht op de windowshoppers die over de geplaveide straatjes slenteren, evenals bezoekers die bij de gezellig kletterende fontein naar de winkelende mensen kijken. Volwassenen nemen een kijkje bij Michael Kors terwijl de kinderen de tijd nemen in Barnes and Noble, of een ritje maken in de Grove Trolley. Stelletjes fluisteren met elkaar boven hun borden sushi bij Blue Blate Sushi Bar and Brill, of lachen om hun snijkunsten tijdens een professionele kookles bij Sur la Table.

TIP: Als je liever niet vast wilt komen te zitten in de drukke garage, en de extra uitgave geen bezwaar is, kies dan voor valetparking.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: The Grove Dr 189 | Telefoon: +1-323-900-8080 | Website: http://www.thegrovela.com/

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

Rodeo Drive

“Luxueuze modewinkels en Hollywood glamour; Rodeo Drive heeft geen introductie nodig. ”

Abbot Kinney Boulevard

“Deze voorheen ingedommelde boulevard in de Venice-buurt is weer ontwaakt, en is tegenwoordig een toonaangevende straat met winkeltjes en restaurants die je niet mag missen.”

Magnolia BLVD

“Als je genoeg hebt van alle “nieuwe” trends en het verschrikkelijke modeaanbod, dan vind je sowieso schatten uit de oude doos in de unieke vintagewinkeltjes op Magnolia Blvd in Old Burbank. ”