Winkelen in Los Angeles

Abbot Kinney Boulevard

“Deze voorheen ingedommelde boulevard in de Venice-buurt is weer ontwaakt, en is tegenwoordig een toonaangevende straat met winkeltjes en restaurants die je niet mag missen.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Abbot Kinney was vroeger een plek waar surfers en hippies in de zon loungden en biertjes dronken, ver weg van de mensenmassa op het strand. Hoewel deze sfeer er nog steeds hangt, is de stijl en uitstraling van het gebied drastisch veranderd. Het is nu een meer verfijnde en levendigere, trend-setting buurt waar Venice-locals graag rondlopen, en zien-en-gezien worden. Will Leather Goods en Warby Parker zetten een chique toon terwijl de nieuwe smaakcombinaties van restaurants, zoals Hal’s en Gjelina, populairder worden dan de eenvoudige visrestaurants. Op de boulevard voeren hipster-chic en ambachtelijk bier de boventoon.

TIP: Het heeft geen zin om een parkeerplaats te zoeken op de Boulevard. Als je niet van valetparking gebruik wilt maken, zoek dan een plekje in een van de zijstraatjes. Zorg er wel voor dat je op de verkeersborden let zodat je geen bekeuring krijgt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Abbot Kinney Blvd 1507 | Telefoon: +1-310-396-3772 | Website: http://www.abbotkinneyonline.com/

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

The Americana at Brand

“Dit luxe winkelcentrum in het hart van Los Angeles geeft je een indruk van het moderne leven, en is geïnspireerd op Europese straten. ”

Santa Monica Place

“Santa Monica Place combineert een indoor- en outdoorwinkelen zoals je nooit eerder hebt gezien.”

The Grove

“Het eerste onoverdekte winkelcentrum van Los Angeles maakt van winkelen een unieke ervaring voor lichaam en geest.”