Winkelen in Los Angeles

Santa Monica Place

“Santa Monica Place combineert een indoor- en outdoorwinkelen zoals je nooit eerder hebt gezien.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het oude winkelcentrum, ontworpen door architect Frank Gehry, heeft zichzelf opnieuw op de kaart gezet met een modern openluchtconcept, met invulling van modieuze winkels zoals Nordstrom en Bloomingdale’s. Vanuit de chique restaurants komen de heerlijke aroma’s van knoflook, harissa en pepers je tegemoet. Trendy boetiekjes wisselen luxe merken zoals Barneys en Kate Spade af. Santa Monica Place vertegenwoordigt het luxere segment, terwijl je op het aangrenzende Third Street Promenade, tegenover de stranden, talrijke retail-reuzen vindt. Op de derde verdieping van het winkelcentrum vind je uitmuntende restaurants met een uitgebreid aanbod overheerlijke cocktails.

TIP: Als winkelen je favoriete bezigheid is, neem dan ook even de tijd om Third Street Promenade verder af te lopen zodat je de verschillende lokale en internationale winkeltjes op deze beroemde winkelstraat niet mist.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Santa Monica Place 395 | Telefoon: +1-310-394-5451 | Website: http://www.santamonicaplace.com/

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

The Americana at Brand

“Dit luxe winkelcentrum in het hart van Los Angeles geeft je een indruk van het moderne leven, en is geïnspireerd op Europese straten. ”

The Village

“Trendy boetiekjes, chique yogastudio’s en zelfs een kindvriendelijke speeltuin zorgen ervoor dat winkelen in The Village in Woodland een leuke beleving wordt voor de hele familie. ”

Rodeo Drive

“Luxueuze modewinkels en Hollywood glamour; Rodeo Drive heeft geen introductie nodig. ”