Winkelen in Los Angeles

Magnolia BLVD

“Als je genoeg hebt van alle “nieuwe” trends en het verschrikkelijke modeaanbod, dan vind je sowieso schatten uit de oude doos in de unieke vintagewinkeltjes op Magnolia Blvd in Old Burbank. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Charmante vintagespullen versieren de etalages en hangen in de klassieke kledingrekken van de winkeltjes op Magnolia in Old Burbank. Aan deze straat liggen typische eengezinswoningen uit de jaren ’40 en ’50 die je doen terugdenken aan de Gouden Eeuw van de nabijgelegen filmstudio’s. Winkels zoals Audry K’s combineren vintage-style met een new-age twist, en Sloan’s verkoopt opgeknapte antieke kledingstukken uit de jaren ’20. Met verschillende gezellige eetgelegenheden, zoals het Romancing the Bean café en het beroemde Porto’s Bakery, kun je hier een hele dag slenteren, eten, en jezelf in een vintage-cool outfit hullen.

TIP: In de rekken van It’s a Wrap kun je unieke kledingstukken scoren die je wellicht op televisie of in films hebt gezien.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W Magnolia Blvd & N Hollywood Way | Website: http://www.visitmagnoliapark.com

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

The Village

“Trendy boetiekjes, chique yogastudio’s en zelfs een kindvriendelijke speeltuin zorgen ervoor dat winkelen in The Village in Woodland een leuke beleving wordt voor de hele familie. ”

Santa Monica Place

“Santa Monica Place combineert een indoor- en outdoorwinkelen zoals je nooit eerder hebt gezien.”

Abbot Kinney Boulevard

“Deze voorheen ingedommelde boulevard in de Venice-buurt is weer ontwaakt, en is tegenwoordig een toonaangevende straat met winkeltjes en restaurants die je niet mag missen.”