Winkelen in Los Angeles

The Village

“Trendy boetiekjes, chique yogastudio’s en zelfs een kindvriendelijke speeltuin zorgen ervoor dat winkelen in The Village in Woodland een leuke beleving wordt voor de hele familie. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Wanneer je door het onoverdekte winkelcentrum The Village loopt, in de chique Woodland Hills-buurt in de West Valley, verkoelt een verfrissende mist je huid. Kois zwemmen in de schattige vijver, en stelletjes picknicken op de kleine grasvelden. Sloan’s Ice Cream verkoopt lekkere snoepjes en koude lekkernijen voor de hele familie, en bij Il Fornaio genieten de gasten van de overheerlijke, rustieke, Italiaanse keuken. Van dansen in de Karina Smirnoff studio’s tot de kleurrijke papierproducten van de Paper Source, in The Village kan jong en oud spelen, springen, eten en shoppen.

TIP: Probeer het verkeer van en naar Costco te vermijden door op een van de bovenste verdiepingen van de parkeergarage te parkeren… en vergeet niet om je parkeerkaartje te laten valideren.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Topanga Canyon Blvd 6600 | Telefoon: +1-818-594-8732 | Website: https://www.westfield.com/topanga

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

Santa Monica Place

“Santa Monica Place combineert een indoor- en outdoorwinkelen zoals je nooit eerder hebt gezien.”

Magnolia BLVD

“Als je genoeg hebt van alle “nieuwe” trends en het verschrikkelijke modeaanbod, dan vind je sowieso schatten uit de oude doos in de unieke vintagewinkeltjes op Magnolia Blvd in Old Burbank. ”

The Grove

“Het eerste onoverdekte winkelcentrum van Los Angeles maakt van winkelen een unieke ervaring voor lichaam en geest.”