Winkelen in Los Angeles

Melrose Avenue

“Melrose Avenue is één straat waar je alles vindt; van luxe modemerken tot hiphop sneakers, en van punkrock T-shirts tot stoer meubilair.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Melrose Avenue is populair vanwege zijn eclectisch karakter. Het beste winkelgebied rijkt van het Beverly Center tot La Cienega Boulevard, waar je de veranderingen in smaak van de buurten kunt zien. Funky boetiekjes en trendy kledingwinkels, evenals rustige cafés en snelle restaurants geven deze bijzonder lange straat een dynamische karakter. American Vintage voorziet diegenen met een nostalgische kledingstijl, terwijl Golden Apple Comics de fantasie prikkelt. Urth Caffé biedt variëteit aan de gezondheidsbewuste consument, en de beroemde Charm City Cakes van Duff Goldman zijn een lust voor het oog én de maag.

TIP: Melrose is een lange en overweldigende straat als je er niet op voorbereid bent. Start vroeg op de dag en neem je tijd. Je hoeft natuurlijk niet de héle straat af te lopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Melrose Ave at La Cienega Blvd Los Angeles, CA 90069 | Website: http://www.melroseavenue-shop.com

Meer winkels in Los Angeles

Bekijk alle winkels

Abbot Kinney Boulevard

“Deze voorheen ingedommelde boulevard in de Venice-buurt is weer ontwaakt, en is tegenwoordig een toonaangevende straat met winkeltjes en restaurants die je niet mag missen.”

The Village

“Trendy boetiekjes, chique yogastudio’s en zelfs een kindvriendelijke speeltuin zorgen ervoor dat winkelen in The Village in Woodland een leuke beleving wordt voor de hele familie. ”

The Americana at Brand

“Dit luxe winkelcentrum in het hart van Los Angeles geeft je een indruk van het moderne leven, en is geïnspireerd op Europese straten. ”