Restaurants in Los Angeles

Kato

“In Los Angeles draait het allemaal om 'nieuw' en 'spannend', in zowel kunst, architectuur als film. De chef van Kato creëert in zijn keuken een nieuw soort (kook)kunst.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Yonathan Yao is een meester in het fuseren van smaken in Kato, een Japans en Taiwanees restaurant. De verfijning van de modern-Japanse keuken geeft een elegante touch aan de meer specifieke Taiwanese gerechten, waardoor ingrediënten en zeevruchten uit Los Angeles weer op de voorgrond treden. Het menu verandert naargelang de ingrediënten die op dat moment beschikbaar zijn, waardoor ieder bezoek een verrassing wordt voor de gast, en een uitdaging voor de chef. Het proeverij-menu wordt zo een compleet unieke beleving, en zorgt voor een uitgebreide kennismaking met de rijke keuken.

TIP: Als je zin hebt in een cocktail, biertje of glaasje wijn, ga dan voor of na het diner naar een van de trendy bars in de buurt. Kato heeft namelijk nog geen drankvergunning.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Santa Monica Blvd 11925 | Telefoon: +1-424-535-3041 | Website: https://www.katorestaurant.com/

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”