Restaurants in Los Angeles

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

‘Fast food’ bestaat niet langer uit in de magnetron verwarmde hamburgers en kipnuggets in vreemde vormpjes. The Oinkster plaatst populair barbecue-eten weer terug op de voorgrond van de fast-foodrevolutie met professionele chefs die snelle, heerlijke en goedkope alternatieven bieden, om zo de gebruikelijke manier waarop de locals van Los Angeles snel aan hun eten komen te veranderen. Terwijl het goddelijke pittigzoete aroma van barbecuesaus het restaurant vult, raken gasten in extase wanneer ze een hap nemen van de bekende pastrami-sandwich en perfect goud gefrituurde uienringen.

TIP: Een speciale ‘off-menu’ aanbeveling; de pastramifrietjes bevatten alle ingrediënten die je maar kunt wensen in één enkel gerechtje.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Colorado Blvd 2005 | Telefoon: +1-323-255-6465 | Website: http://www.theoinkster.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Cacao

“Authenticiteit kent vele vormen in Los Angeles, en Cacao belichaamt deze in haar bijzondere combinaties van traditionele recepten en unieke smaakcombinaties voor echte out-of-the-box gerechten. ”