Restaurants in Los Angeles

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Hoge gewelfde plafonds, stenen muren en houten spanten verwelkomen je in Gracias Madre, een vegetarisch restaurant met aan het hoofd chef Chandra Gilbert. Op het menu staan verschillende veganistische specialiteiten, waaronder verse tortillachips met cashewnotenroom en empañadas gevuld met gebakken bakbanaan. De bonte kleuren van de natuurlijke ingrediënten maken van je bord een kleurrijk en overheerlijk geheel, en de volle en verrukkelijke smaken zijn een perfecte representatie van de Mexicaanse keuken. Combineer je maaltijd met een van Gracias Madre's memorabele margarita’s die aan de bar worden klaargemaakt, en die bekend staan om hun kenmerkende smaken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Melrose Ave, West Hollywood 8905 | Telefoon: +1-323-978-2170 | Website: http://graciasmadreweho.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Brent's Deli

“Pas maar op New York, Los Angeles is tegenwoordig het eldorado van de Joodse Deli, en Brent’s Deli steekt er met kop en schouder bovenuit.”