Restaurants in Los Angeles

Brent's Deli

“Pas maar op New York, Los Angeles is tegenwoordig het eldorado van de Joodse Deli, en Brent’s Deli steekt er met kop en schouder bovenuit.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Brent’s Deli is al sinds de jaren ’60 in het bezit een en dezelfde familie. In de eetzaal galmt het van de geluiden die bij een historisch eettentje in New York horen, en toch ligt deze deli in het hart van de San Fernando Valley. De geur van lox (gerookte zalm), eieren en uien komt je uit de open keuken tegemoet, en de koks maken snel gerecht na gerecht klaar. Serveerders met een vriendelijke maar typische no-nonsense houding nemen je bestelling op, wat bijdraagt aan de charme van deze door de locals geliefde en alom geroemde deli.

TIP: Laat de grootte van het menu je niet van de wijs brengen. Als je écht niet kunt kiezen, neem dan de Matzo ball soep.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Parthenia St 19565 | Telefoon: +1-818-886-5679 | Website: http://brentsdeli.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Cacao

“Authenticiteit kent vele vormen in Los Angeles, en Cacao belichaamt deze in haar bijzondere combinaties van traditionele recepten en unieke smaakcombinaties voor echte out-of-the-box gerechten. ”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”