Restaurants in Los Angeles

Bone Kettle

“Het perfect bereiden van beenmerg is een lastige maar dankbare taak, en het beste resultaat komt uit de keuken van Bone Kettle.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Wat Bone Kettle, een vaak over het hoofd gezien restaurant in Pasadena, zo bijzonder maakt, is haar chique stijl en de overheerlijke gerechten die zijn geïnspireerd door de Indonesische keuken. Chef Erwin Tjahyadi weet op meesterlijke wijze de smaak uit ieder ingrediënt te halen, waardoor ieder product dat gebruikt wordt te proeven is, en hij alle vijf de basissmaken (zoet, zuur, zout, bitter en umami) weet uit te balanceren. Los Angeles is altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en volgt graag de laatste trends, maar Bone Kettle werkt altijd vóór de nieuwe rages uit met bijzondere gerechten vol buitengewoon verrukkelijke smaakexplosies.

TIP: De Bone Broth moet je echt proberen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: N Raymond Ave 67 | Telefoon: +1-626-795-5702 | Website: http://bonekettle.com/

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”