Restaurants in Los Angeles

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Op de grens tussen Los Angeles County en Ventura Country, aan de noordelijke kant van Malibu, ligt Neptune’s Net; een restaurant met een fijne sfeer en heerlijke gerechten. Dit iconische visrestaurant heeft buitenterrassen met houten picknicktafels uit de jaren ’50. Families, strandliefhebbers en stelletjes genieten, al nippend van frisdrank of bier, van de zilte zeewind en het geluid van de golven die op de rotsen breken. Het maakt niet uit welk gerecht je kiest, gestoomd of gefrituurd, alles is even lekker.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Pacific Coast Hwy, Malibu 42505 | Telefoon: +1-310-457-3095 | Website: http://neptunesnet.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Cacao

“Authenticiteit kent vele vormen in Los Angeles, en Cacao belichaamt deze in haar bijzondere combinaties van traditionele recepten en unieke smaakcombinaties voor echte out-of-the-box gerechten. ”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”