Restaurants in Los Angeles

Father's Office

“Geniet van een burger die meer dan 10 jaar geleden de burger-rage in Los Angeles heeft ingeluid. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De lijst van ambachtelijke bieren bij Father’s Office is drie keer langer dan de lijst met specialiteit-gerechten. Het eenvoudige menu van chef Sang Yoon volgt het simpele principe van het perfectioneren van een aantal gerechten. Het restaurant heeft hierdoor naam gemaakt in Culver City, en creëert met de simpele ingrediënten van een traditionele hamburger een gastronomische smaakexplosie. Het restaurant, dat ooit als een klein avontuur begon, is sinds 2008 de koning aller burgertenten in Los Angeles.

TIP: Als je voor het eerst bij Father’s Office gaat eten, bestel dan de hamburger zoals hij is, zonder toevoegingen of veranderingen. Hij smaakt namelijk naar Franse uiensoep, maar dan in een hamburgerjasje.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Montana Ave 1018 | Telefoon: +1-310-736-2224 | Website: http://www.fathersoffice.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”