Restaurants in Los Angeles

Cacao

“Authenticiteit kent vele vormen in Los Angeles, en Cacao belichaamt deze in haar bijzondere combinaties van traditionele recepten en unieke smaakcombinaties voor echte out-of-the-box gerechten. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Cacao serveert in de wijk Eagle Rock het allerbeste van de Mexicaanse deli. Wat ooit begon als een klein café, is uitgegroeid tot een restaurant met een groot menu en een bar waar meer dan 50 mensen aan kunnen zitten. De keuken bereidt traditionele gerechten om van te watertanden, zoals gestoomde witte maïs met kaas en room, en taco-specialiteiten zoals de Carnitas de Pato (taco met gekonfijte eend). Plaats je bestelling aan de balie en val meteen aan, of neem de huisgemaakte lekkernijen mee naar huis.

TIP: Vergeet niet om de specials te bekijken; de rib-eye taco, als die op het menu staat, kan je laten huilen van blijdschap.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Colorado Blvd 1576 | Telefoon: +1-323-478-2791 | Website: http://www.cacaodeli.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

Brent's Deli

“Pas maar op New York, Los Angeles is tegenwoordig het eldorado van de Joodse Deli, en Brent’s Deli steekt er met kop en schouder bovenuit.”

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”