Restaurants in Los Angeles

The Venue

“Chique, sfeervol, heerlijk en smaakvol, allemaal woorden die een avondje uit bij The Venue omschrijven, maar waarvan het belangrijkste element nog ontbreekt: karaoke.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Een privé-trap leidt je naar beneden, naar de eetzaal van The Venue, waardoor je het idee hebt dat je in een verborgen speakeasy binnenloopt op het hoogtepunt van de drooglegging. Door het chique en moderne decor spat deze illusie al snel uit elkaar, en wordt het vervangen door eentje die veel smaakvoller is. Dit intieme restaurant biedt plek aan ongeveer 55 personen, maar er zijn ook privé-karaokeruimtes waar stelletjes en groepjes vrienden uit volle borst kunnen zingen, terwijl ze van heerlijke gerechten met een Koreaanse twist genieten, in combinatie met een aantal ambachtelijke cocktails.

TIP: Wees niet bang om de ossentong (beef tongue) te proberen; het is een streling voor de tong en een favoriet onder de locals.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Wilshire Boulevard, #B1 3470 | Telefoon: +1-213-221-1251 | Website: https://www.thevenuela.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”