Restaurants in Los Angeles

Clifton's Cafeteria

“Deze iconische cafetaria heeft een echte Los Angeles facelift gekregen; het interieur is opgefrist maar de smaakvolle tradities zijn behouden.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Clifton’s Cafeteria geeft Downtown Los Angeles al sinds de jaren ’30 te eten. Het historische gebouw en het iconische eettentje gingen in 2011 dicht voor een hoognodige update, en openden opnieuw de deuren in september 2015. Hoewel de verdieping erboven nu verborgen bars heeft, blijft de cafetaria de lokale gemeenschap van eten voorzien. Het menu bestaat uit traditionele lekkernijen zoals rosbief, naast een aantal populaire en moderne items zoals Mexicaanse chilaquiles. Het decor doet terugdenken aan een lang vervlogen tijd, iets dat wordt versterkt door de kleurrijke muurschilderingen en verborgen plekjes.

TIP: Ga aan een tafeltje op het terras op de eerste verdieping zitten om van de muziek en het uitzicht te genieten, ver weg van de vele mensen die het restaurant in- en uitlopen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S Broadway 648 | Telefoon: +1-213-627-1673 | Website: http://www.cliftonsla.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”