Restaurants in Los Angeles

Border Grill

“Wanneer in Santa Monica of Downtown LA de honger toeslaat onder de familieleden, wil je dineren in een kindvriendelijk restaurant dat zowel de behoefte aan eten als entertainment verzadigt. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De bonte muurschilderingen van Border Grill creëren een kleurrijke, vriendelijke sfeer. De feestelijke muziek zorgt ervoor dat de hele familie een rondje wil dansen om de rustieke, chique tafels. De snelle en vriendelijke service, en het heerlijke eten, maken Border Grill een van de meest populaire en familievriendelijke restaurants van de stad. Gratis chips en salsa helpen de eerste honger te stillen, en op het geweldige kindermenu staan opties zoals kip-quesadillas en Mexicaanse suikerkoekjes.

TIP: Als je van een volwassen drankje wilt genieten, kun je je smaakpapillen prikkelen met een Pineapple Vanilla Margarita.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 4th St. Santa Monica 1445 | Telefoon: +1-310-451-1655 | Website: http://www.bordergrill.com/

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

The Oinkster

“Een snelle hap met een elegante twist van de chef is populair in Los Angeles, en bij The Oinkster geniet je van een perfect eenvoudige Amerikaanse barbecue.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”