Restaurants in Los Angeles

Meatzilla

“Meatzilla is zo nieuw dat het merendeel van Los Angeles er nog nooit van heeft gehoord. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

De foodscene in Los Angeles, waar vreemde trends leiden tot creatieve culinaire doorbraken, zal je zeker fascineren. Meatzilla maakt van typisch Amerikaanse gerechten fusionhoogstandjes, zoals de “Meatzza” waarbij de bovenkant van het hamburgerbroodje een mini-pizza is. Vanaf de tafeltjes op de stoep voor het restaurant heb je goed zicht op het leven in Downtown Los Angeles. Gasten doen zich tegoed aan de hamburger-pizzamix, of proberen de ‘breakfast burrito’, gevuld met bacon, worst en ham, soldaat te maken.

TIP: Veel van de gerechten moet je eerst zien om te kunnen geloven; kijk voordat je komt op hun tumblr-pagina om alvast inspiratie voor je bestelling op te doen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S. Main St 646 | Telefoon: +1-213-623-3450 | Website: https://meatzilladtla.tumblr.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Cacao

“Authenticiteit kent vele vormen in Los Angeles, en Cacao belichaamt deze in haar bijzondere combinaties van traditionele recepten en unieke smaakcombinaties voor echte out-of-the-box gerechten. ”

Brent's Deli

“Pas maar op New York, Los Angeles is tegenwoordig het eldorado van de Joodse Deli, en Brent’s Deli steekt er met kop en schouder bovenuit.”