Restaurants in Los Angeles

Elf Café

“De vegetarische keuken is een avontuur bij Elf Cafe waar je bij elke hap die je neemt een bijzondere kick proeft. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

LA Weekly heeft Elf Café een plek gegeven op de lijst van Los Angeles’s Top 99 Essential Restaurants in 2017. Dit kleine restaurantje was eerst een geheim dat alleen bekend was onder de locals van Echo Park, maar door haar gedurfde smaken heeft Elf Café tegenwoordig een grote schare fans. De gerechten, geïnspireerd op de Mediterrane keuken, toveren een glimlach op het gezicht van de gasten die de populaire Spicy Kale Salad of de House Risotto met gegrilde Spaanse peper proeven. Of je nou een vegetariër of vegan bent, of met iemand komt die speciale dieetwensen heeft, Elf Cafe betovert ieders smaakpapillen.

TIP: De Smokey Risotto is zo ontzettend lekker dat het zelfs de meest verknochte carnivoor kan overhalen een vleesloos leven te leiden. Het gerecht heeft verschillende texturen en smaken doordat het in rode wijn wordt gesmoord.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sunset Blvd 2135 | Telefoon: +1-213-484-6829 | Website: http://elfcafe.com

Meer restaurants in Los Angeles

Bekijk alle restaurants

Au Fudge

“Trakteer jezelf en de kinderen op een etentje in een van de meest kindvriendelijke restaurants van Los Angeles, waar je je niet hoeft op te dirken voor Hollywoodsterren.”

Neptune's Net

“Of je nu je behoefte aan vis wilt verzadigen, of een scène uit de cult classic ‘Point Break’ met Keanu Reeves wilt naspelen, Neptune’s Net is onovertroffen. ”

Gracias Madre

“Gracias Madre is hét beste vegetarische restaurant en serveert smaakvolle, authentieke Mexicaanse gerechten met bijzondere recepten waarvan je niet had gedacht dat ze gezond zouden zijn.”