Activiteiten in Los Angeles

Fiets langs de Los Angeles River

“Doordat zo veel auto’s en snelwegen door de verschillende centra van Los Angeles slingeren, is het fijn om met de fiets over de paden langs de iconische Los Angeles River te rijden. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Langs de Los Angeles River fietsen geeft je een heel ander perspectief en uitzicht op de grote stad. De route loopt rondom de Sepulveda Wildlife River Basin, Los Feliz, Griffith Park en Glendale, waardoor je een wat wildere kant van de stad ziet die vaak verborgen blijft vanwege de vele straten. Laat de auto's en winkelcentra eens achter je, en geniet van het geluid van stromend water. De afgelegen paden zijn enkel toegankelijk voor fietsers en joggers, en je kunt het hele jaar door van de paden genieten, maar vooral in de lente en herfst is het hier erg mooi.

TIP: De beste plek om wilde dieren te zien, en je afgezonderd van de stad te voelen, is bij het Sepulveda Basin Wildlife Reserve.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Woodley Ave 5600 | Telefoon: +1-818-222-2658 | Website: http://www.sepulvedabasinwildlife.org

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”