Activiteiten in Los Angeles

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Geniet van een ontspannen boottocht vanaf de gouden kust van Long Beach, en probeer migrerende Californische grijze walvissen en avontuurlijke dolfijnen te spotten. De zeewind, het koele water, een privé-charter en het fascinerende landschap dragen allemaal bij aan de adembenemende ervaring waarbij je walvissen uit het water kunt zien springen. Onderweg vertelt de schipper je fascinerende verhalen, bijvoorbeeld dat walvissen al ongeveer 30 miljoen jaar rondzwemmen in de oceanen op aarde. Je kunt het hele jaar door een spannende oceaansafari maken, er migreren namelijk elk seizoen verschillende soorten walvissen langs de kust van Californië.

TIP: In augustus en december heb je de meeste kans om blauwe vinvissen te zien.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Shoreline Village Dr. Slip 5048 429 | Telefoon: +1-714-625-6074 | Website: http://islandtradercharters.com/

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”