Activiteiten in Los Angeles

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Het gevoel dat je filmset op bent gelopen, zal nooit sterker zijn dan wanneer je het Los Angeles County Museum of Art bezoekt. Werken van René Magritte, Andy Warhol, Diego Rivera en oude Egyptische kunstvoorwerpen vullen de galeries van het grootste museum in het westen van de Verenigde Staten. Het maakt niet uit wat je interesses zijn, hier vind je alles van de oudheid tot aan de moderniteit. Spendeer een middag in het museum, en blijf totdat de lichten van de Urban Light tentoonstelling in de binnenplaats tot leven komen.

TIP: C + M cafe in de binnenplaats van het LACMA kan een beetje prijzig zijn, maar het is een comfortabele en zelfs exotische plek om van een heerlijke cappuccino en een gebakje te genieten.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Wilshire Blvd 5905 | Telefoon: +1-323-857-6000 | Website: http://www.lacma.org

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”