Activiteiten in Los Angeles

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

In het Aquarium of the Pacific leven meer dan 11.000 soorten zeedieren, waaronder vissen, haaien en pinguïns, waardoor het de ultieme dagje uit is waarbij je meer leert over het zeeleven rondom Los Angeles. De leuke en spannende interacties met de dieren zorgen ervoor dat de hele familie een echte, tastbare connectie maakt met deze onderwaterwereld. Tentoonstellingen, zoals het Jellyfish Exhibit, zijn zowel immersief als fascinerend, waarbij je zelfs de geleiachtige bovenkant van deze ongewervelde dieren, die in de zachte stroming van het koele water drijven, kunt aanraken. Begin binnen bij de tentoonstellingen, en eindig bij de haaientanks voor een dramatisch en fascinerend einde van je bezoek aan het aquarium.

TIP: Vergeet niet om ook een praatje te maken met de medewerkers. Zij weten ontzettend veel over de tentoonstellingen en de dieren in het aquarium, waardoor je nog een veel betere, echt interactieve ervaring beleeft.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Aquarium Way 100 | Telefoon: +1-562-590-3100 | Website: http://www.aquariumofpacific.org

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”