Activiteiten in Los Angeles

The Bazaar by José Andrés

“Eerst moet je alles vergeten wat je denkt te weten over hotel-restaurants, en dan moet je niet gaan eten maar dineren bij The Bazaar by José Andrés, en van elke hap genieten.”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Dineren in The Bazaar by José Andrés is een belevenis vanwege de dynamische combinatie van moleculaire gastronomie en een fusion van Spaanse smaken. De cocktails geven een nieuwe dimensie aan de gerechten dankzij bekende klassiekers met een twist, waardoor je iets krijgt dat je nog nooit eerder hebt geproefd, zoals de suikerspin-variant van de mojito. The Bazaar by José Andrés ligt in het SLS Hotel Beverly Hills, en zorgt ervoor dat de associaties die velen hebben met hotel-restaurants volledig op z’n kop wordt gezet door, in plaats van saaie of nietszeggende gerechten te serveren, onvergetelijke tapas op te dienen.

TIP: Als je iets wilt eten dat je nooit meer zal vergeten, bestel dan de Jamón croquetas met gebakken kwarteleitjes en escalivada-puree.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: S La Cienega Blvd 465 | Telefoon: +1-310-246-5555 | Website: http://slshotels.com/beverlyhills/bazaar

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”

Los Angeles County Museum of Art

“Hoewel men zegt dat Los Angeles “geen cultuur heeft”, vertelt het LACMA (Los Angeles County Museum of Art) het ware verhaal van Los Angeles. Dit is een uitstekende plek om een warme of regenachtige dag door te brengen. ”