Activiteiten in Los Angeles

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

Bezienswaardigheden in Los Angeles zijn iconen van de groei van de stad, van antieke architectuur uit de 18e eeuw tot de prominente wolkenkrabbers uit de jaren ’20. Downtown Los Angeles bevindt zich midden in een renaissance waarbij prestigieuze bouwwerken worden hersteld met nieuwe afwerkingen om de vergane schoonheid weer opnieuw te laten schijnen. Of het nu de laatste Angels’ Flight kabelbanen in de buurt is, of de art deco grandeur van het Central Library, de wandeltour laat je de geschiedenis zien van een stad die zich richt op moderniteit en innovatie.

TIP: Kies een tour op basis van jouw interesses, de focus van een tour kan per dag en tijd verschillen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W. Sixth St., Suite 826 523 | Telefoon: +1-213-623-2489 | Website: https://www.laconservancy.org/events/historic-downtown-walking-tour

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

The Grove bij de Farmers Market

“The Grove was vroeger de eerste boerenmarkt in Los Angeles, en is nu een iconisch onoverdekt winkelcentrum waar je kunt wandelen, winkelen en dineren. ”

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”

Aquarium of the Pacific

“De beste manier om het zeeleven rondom Los Angeles zelf te zien is niet per se in het water zelf, maar in het aquarium, waar de hele familie goed zicht heeft op de dieren.”