Activiteiten in Los Angeles

Cupcake Tour in Beverly Hills

“Van al dat rondlopen in Los Angeles krijg je trek. Trakteer jezelf op een cupcake tour in Beverly Hills, de thuisbasis van de allereerste Sprinkles Cupcake shop. ”

- Douglas woont al sinds 2024 in Los Angeles

CupCupcakes, met een royale hoeveelheid frosting en rijke smaken, kunnen een stijlvol dessert of een lekker tussendoortje zijn. Het favoriete cakeje uit je kindertijd wordt een lekkernij waar iedereen van geniet wanneer deze worden gemaakt door de culinaire kunstenaars in de extravagante boetiekwinkels in Beverly Hills. Je gidsen stellen een tour samen met de allerbeste cupcake-bakkerijen van de stad, en leiden je langs belangrijke historische en suikergoed-hotspots waar ook Hollywoodsterren, welgestelde huisvrouwen, de hongerige elite van Los Angeles, en vele locals naartoe gaan voor een zoete lekkernij. 

TIP: Houd je ogen open voor beroemdheden die vaak de verborgen liggende gebakszaken in Beverly Hills bezoeken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: South Santa Monica Boulevard 9635 | Telefoon: +1-844-245-8874 | Website: https://www.viator.com/tours/Los-Angeles/Cupcake-Tour-of-Beverly-Hills/d645-20367P10

Meer activiteiten in Los Angeles

Bekijk alle activiteiten

Rondleiding door het Historische Downtown

“Geschiedenis in Los Angeles is anders, vaak is het namelijk een bewaard gebleven gebouw uit de vroege 20e eeuw. Maar voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt, is de verbinding met elk soort geschiedenis belangrijk. ”

California Science Center

“Wetenschap wordt nooit leuker of vermakelijker dan in het California Science Center. ”

Walvisobservatie

“In Los Angeles staan stranden en het strandleven centraal. Aanschouw met eigen ogen de natuurlijke schoonheid van de Stille Oceaan wanneer de grote walvissen langs de gouden zandstranden migreren. ”